Τηλεφωνική επικοινωνία

+30 2310870670

ή στο info@bookres.com

Προβολή στο χάρτη

Νέες προσφορές

Καθημερινές στο Πατρικό με πρωινό τζάκι πάρκινγκ

Παραδοσιακό δωμάτιο με τζάκι και πρωινό με 50 ευρώ / διανυκτέρευση καθημερινές (Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ)!

Καθημερινές στο Πατρικό με πρωινό τζάκι πάρκινγκ

Όλες οι προσφορές

Τελευταία άρθρα

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΙΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ

Δημοσιεύτηκε στις 2017-11-15

Κληρώσεις ! ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΠατήστε στη σελίδα μας facebook:  www.facebook.com/kaimaktsalanskicenter1.   Κάντε Like & Share 2.   Κοινοποίηση τη σελίδα μας στους φίλους σας !και μπείτε στην Κλήρωση !Θα τηρηθεί για όσους έχουν κάνει αυστηρά κοινοποίηση
περισσότερα

Αξιοθέατα

Χιονοδρομικό Κέντρο Καμακτσαλάν
Η ΕΤΑΔ ΑΕ, συνεχίζει να διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμάκτσαλαν το οποίο αποτελεί το ψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Χώρας.Tο όρος Bόρας ή Kαϊμακτσαλάν (τοπωνύμιο του βουνού που σημαίνει λευκή κορυφή) είναι
περισσότερα
Μπλάτσα - Πίνοβο
Από το χωριό Βορεινό και ακολουθώντας τον κεντρικό δασικό δρόμο και μέσα από δασικές εκτάσεις ο επισκέπτης φτάνει στην κορυφή "Πίνοβο". Η μαγευτική ομορφιά του τοπίου και η πλούσια χλωρίδα εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.Οροσειρά
περισσότερα
Καλή Πεδιάδα (Ντόμπρο Πόλε)
Ξεκινώντας από το χωριό Παλιός Άγιος Αθανάσιος και περνώντας από το χωριό Λουτράκι Αριδαίας ή Λουτρά Πόζαρ και ακολουθώντας το δασικό δρόμο φτάνουμε στην Καλή πεδιάδα (Ντόμπρο-Πόλε), που βρίσκεται σε υψόμετρο 2000 μ. Μια
περισσότερα
Υδροβιότοπος Άγρα - Νησιού - Βρυττών
6χλμ. από την Έδεσσα και σε υψόμετρο 470 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας βρίσκεται η λίμνη και ο Υγροβιότοπος Άγρα - Νησίου και Βρυττών. Πρόκειται για λίμνη έκτασης 5.972 στρεμμάτων που υδροδοτείται από τις πηγές του ποταμού
περισσότερα
Καταρράκτες Έδεσσας
Έως τα τέλη του 14ου αιώνα ένας μεγάλος όγκος νερού ήταν συσσωρευμένος σε μια λίμνη δυτικά της πόλης.  Έπειτα από κάποιο γεωλογικό φαινόμενο, πιθανώς κάποιο σεισμό, τα νερά διέρχονται την πόλη και χύνονται από τον βράχο της
περισσότερα
Σπήλαια Λουτρών Πόζαρ
Στην περιοχή μισή ώρα από το Καιμακτσαλάν στα Λουτρά Πόζαρ www.pozar.info βρίσκεται ένα μεγάλο σύμπλεγμα 17 σπηλαίων, ένα βάραθρο 50 μ. και πολλά σηλαιοκαταφύγια. Σχηματίστηκαν πριν χιλιάδες χρόνια, όταν η στάθμη των υδάτων ήταν
περισσότερα
Μαυσωλείο του Γαζή Εβρενός
Το Μαυσωλείο του Γαζή Εβρενός βρίσκεται στη συμβολή δύο δρόμων, σε μικρή απόσταση από τον Πύργο του Ρολογιού. Πρόκειται για το ταφικό μνημείο του Γαζή Εβρενός, του Οθωμανού εκείνου που κατέκτησε τα Γιαννιτσά από τους Βυζαντινούς,
περισσότερα
Γενί Τζαμί Έδεσσα
Το Γενί Τζαμί (νέο τζαμί) στην Έδεσσα αποτελεί το μοναδικό τζαμί που διατηρείται μέχρι και σήμερα σε πολύ καλή κατάσταση.  Κτίστηκε το 1904 με έξοδα του Χασάν Φεχμί πασά και ήταν τότε το έκτο τζαμί της πόλης.  Το 1937 κηρύχθηκε
περισσότερα
Ο Πύργος του Ρολογιού
Ο Πύργος του Ρολογιού βρίσκεται στα Γιαννιτσά και χτίστηκε από τους Οθωμανούς στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών περίπου το 1667-1668. Αξίζει να τον επισκεφθείτε σε μια εξόρμηση από το Καιμακτσαλάν.Επιλογή της θέσης του έγινε
περισσότερα
Συνοικία Βαρόσι Έδεσσας
Στα αρχαία χρόνια η Έδεσσα ήταν οχυρωμένη σε δύο επίπεδα. Στην κάτω πόλη (Λόγγος) και την ακρόπολη. Κατά τους βυζαντινούς χρόνους η κάτω πόλη παράκμαζε και ο οικισμός οργανώνεται στην άνω πόλη-σημερινή θέση. Μετά την άλωση
περισσότερα
Μνημεία Θρησκευτικής Κληρονομιάς
Άγιος ΔημήτριοςΣτο λόφο του χωριού Ξιφιανή δεσπόζει η παλιά εκκλησία του Άγιου Δημητρίου η οποία κατασκευάστηκε το 1857 μ.Χ. με ειδική άδεια των τουρκικών αρχών. Το εντυπωσιακό καμπαναριό και ο εσωτερικός διάκοσμος εντυπωσιάζουν
περισσότερα
Λαογραφικό μουσείο Έδεσσας
Το Λαογραφικό Μουσείο της Έδεσσας στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο του 1932 (δωρεά της οικογένειας Σιβένα) στη συνοικία Βαρόσι.  Ξεκίνησε να λειτουργεί με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος».  Φιλοξενεί
περισσότερα
Μακεδονικοί τάφοι
Είναι διθάλαμος καμαροσκέπαστος μακεδονικός τάφος με δωρική πρόσοψη τεσσάρων ημικιόνων. Έχει διαστάσεις 6,15 μ. πλάτος, 6,15 μ. ύψος και 10 μ. μήκος. Στην είσοδό του έφερε λίθινη ανάγλυφη θύρα. Μία δεύτερη μαρμάρινη θύρα στην
περισσότερα
Λουτρά Πόζαρ
Τα Λουτρά Πόζαρ ή Λουτρά στο Λουτράκι Αριδαίας του Δήμου Αριδαίας είναι ένας καλοκαιρινός και χειμερινός προορισμός για όλους που θέλουν να συνδυάσουν την ανάπαυλα από την καθημερινότητα και τις θεραπευτικές ιδιότητες
περισσότερα
Ενυδρείο Έδεσσας
Ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα, με ενδημικά ψάρια γλυκού νερού και ερπετάριο. Ολοι πλέον οι επισκέψιμοι χώροι με εισιτήριο είναι κάθε Δευτέρα κλειστοί. Για οτιδήποτε πληροφορία ζητήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε Ευάγγελος
περισσότερα

Περιοχές

Λουτράκι
Το Λουτράκι απέχει 13χλμ. από την Αριδαία, 20χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο και 100χλμ. απ΄τη Θεσσαλονίκη. Αριθμεί 1280 κατοίκους και από το 1922 άρχισε να αναπτύσσεται ο αγροτουρισμός. Σήμερα λειτουργούν πολλοί ξενώνες για τους
περισσότερα
Αριδαία
Ο Δήμος Αριδαίας είναι ένας δήμος του νομού Πέλλας. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού και περιλαμβάνει ιδιαίτερο ανάγλυφο, αφού παρατηρούνται μεγάλες υψομετρικές διαφορές που αγγίζουν τα 1.500 μέτρα. Καταλαμβάνει
περισσότερα
Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καϊμακτσαλάν
Ο Παλαιός Άγιος Αθανάσιος είναι το πιο γνωστό χωριό πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν και η πιο κοντινή απόσταση για τη διαμονή των σκιέρ του χιονοδρομικού κέντρου Καιμακτσαλαν για τη διαμονή τους.Στον Παλιό
περισσότερα
Λίμνη Βεγορίτιδα
H λίμνη Bεγορίτιδα είναι μία από τις μεγαλύτερες και βαθύτερες λίμνες της χώρας, στα όρια των νομών Πέλλας, Φλώρινας και Κοζάνης. Eίναι λίμνη αλπικού τύπου και τεκτονικής προέλευσης. Eίναι αποδέκτης υδάτων μιας υδρολογικής
περισσότερα
Άγιος Παντελεήμονας Πέλλας
Η λίμνη Βεγορίτιδα είναι η βαθύτερη λίμνη της Ελλάδας. Το μέγιστο βάθος της είναι 70 μ. Βρίσκεται στη Μακεδονία και τη μοιράζονται ο Ν. Πέλλας και ο Ν. Φλώρινας. Θα κάνουμε το γύρο της λίμνης και θα γνωρίσουμε τους σημαντικότερους
περισσότερα
Άρνισσα
Η Άρνισσα ήταν η πρωτεύουσα του πρώην δήμου Βεγορίτιδας και βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας και στους πρόποδες του όρους Βόρα. Κατά την απογραφή του 2001, το Δ.Δ. Αρνίσσης είχε πραγματικό πληθυσμό 1.550 κατοίκων.Παλαιότερα
περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών/μελών (εφ’ εξής: Χρήστες) από την ιστοσελίδα μας http://www.kaimaktsalan.org.

Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.

Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

Cookies και διεύθυνση IP

Όταν επισκέπτεστε μία από τις ιστοσελίδες μας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

1. Βασικά Cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου κατά το μέρος που απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία (π.χ. ανάρτηση σχολίων). Χωρίς τη χρήση αυτών των cookies η υπηρεσία σχολίων της ιστοσελίδας μας http://www.kaimaktsalan.org δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.

2. Cookies Ανάλυσης Απόδοσης

Χρησιμοποιούμε αυτούς τους τύπους cookies για την παρακολούθηση της απόδοσης των δικτυακών τόπων μας και το πώς οι χρήστες τους μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτά τα cookies μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερα άρθρα και υπηρεσίες προς τους χρήστες. Επίσης μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τους τομείς του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά ή που χρειάζονται συντήρηση.

3. Λειτουργικά Cookies

Τα λειτουργικά cookies χρησιμοποιούνται για να θυμάται ο διαδικτυακός τόπος τις προτιμήσεις σας στις ιστοσελίδες μας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να θυμόμαστε την πόλη σας σε μια πρόγνωση του καιρού ή την αποθήκευση του username σας (όπου χρειάζεται) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το καταχωρήσετε από την αρχή κατά την επιστροφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο http://www.kaimaktsalan.org.

Εφόσον χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο http://www.kaimaktsalan.org συμφωνείτε ανεπιφύλακτα στην αποστολή των ως άνω αναφερομένων cookies στην συσκευή σας.

Μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε τις διευθύνσεις IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που μπορεί να αναγνωρίσει την εταιρεία παροχής Internet (Internet Provider) και την χώρα προέλευσης του χρήστη. Η IP δεν μπορεί να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ:  Πώς να ελέγξετε τη χρήση των cookies πέραν των παραπάνω επιλογών

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους. 

Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου των cookies. Έχετε την δυνατότητα μέσω του browser σας να επιλέξετε να μην λαμβάνετε cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης. Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie. 

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας http://www.kaimaktsalan.org. 

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

  • Διαφήμιση. Ο επισκέπτης / χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο /Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση / Έδρα - Τηλέφωνο - Fax - E-mail - Όνομα Υπευθύνου - Πόλη - Χώρα . Η ιστοσελίδα μας δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών αυτών.
  • Συνδεσμοι σε άλλες σελίδες ("Δεσμοί"). Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται Η ιστοσελίδα μας για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
  • IP Addresses. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η ιστοσελίδα μας http://www.kaimaktsalan.org διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. 

Η ιστοσελίδα μας http://www.kaimaktsalan.org διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Η ιστοσελίδα μας και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.